Celebra la Diferència. El nostre Manifest

La diversitat flueix incontenible. La diferència no falla. Som la pluralitat irremeiable que et compta. La multiplicitat que et porta a expressar de manera autèntica.

Venim a dir que la teua suma, ací, no resta. Que el teu nom no ens esborra. Que la teua inclusió és l’essència humana que fa lliure l’existència.

Eres un codi galàctic únic fet d’infinites combinacions d’estreles. Vine, manifesta, brilla, sigues!

Res és igual ací. Som l’espai on mai de la vida seràs indiferent.

Celebra’t!

 

 

El Festival

Diversity València celebra la diferència amb artistes internacionals de primer nivell. Del 21 al 23 de juliol del 2022, l’espectacular atmosfera de la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà en tres grans escenaris, deu concerts de qualitat cada dia amb la peculiaritat que els podràs gaudir tots al complet.

Una programació continuada i ambiciosa per a un festival urbà que s’estendrà més enllà de les fronteres del recinte. I és que Diversity València generarà en diferents espais de la capital un univers d’experiències, festes, directes, trobades amb figures icòniques dels moviments socials, exposicions i continguts per i per a la diversitat. Una explosió acolorida d’idees i contrastos.

Volem deixar un llegat cultural d’obertura, gaudi i inclusió.

Les arts, la música i la cultura en general són la nostra manifestació.

Line up

Per a gustos colors i per a colors, el cartell de Diversity València. No ens volem posar límits. Els nostres gèneres són tots. La nostra programació reconeix els qui troben la seua identitat en diversos estils alhora. El millor del rock, el pop, l’indie, la música urbana i l’electrònica, conflueixen en una banda sonora festivalera de personalitat eclèctica i rotunda.

El nostre line up busca un equilibri de presències les trajectòries i els missatges del qual són transversals al nostre marc de celebració: la música com a eina transmissora de nous llenguatges socials.

La Ciutat de las Arts i les Ciències

L’amable i futurista espai de la Ciutat de les Arts i les Ciències serà el punt de trobada per a la celebració de Diversity València. Es convertirà en un dels emplaçaments més espectaculars per a un festival internacional on hages assistit.

Un univers avantguardista i gairebé galàctic per projectar el present que volem i el futur que necessitem.

 

Medi ambient

La conscienciació ambiental és transversal al concepte festiu de Diversity València. Tecnologies per al decreixement, el reciclatge i la gestió de residus -entre altres innovadores apostes respectuoses amb l’entorn- són presents en la idea original de la cita i tindran el seu impacte en la seua posterior execució.

Consum responsable in situ i possibilitat d’ampliar l’espectre tecnològic des d’eixos creatius aliats amb la sostenibilitat i cura al medi ambient.

Festival solidari i participatiu

La promoció de la solidaritat valenciana i la diferència com a punt de trobada són dos grans eixos d’acció en la nostra programació global.

Fomentarem la col·laboració amb projectes solidaris als punts de venda de les entrades del Festival i farem d’altaveu d’iniciatives a favor de la conscienciació social als nostres espais web.

PROMOCIÓ DE LA SUMA I LA DIFERÈNCIA
Reserva’t! La diversitat ja té cita.