RECÀRREGA POLSERA

La nostra polsera electrònica és l’únic mètode de pagament en el Festival i l’única manera d’accedir a ell.

Per a poder accedir al Festival i pagar en els punts de beguda, menjar o de marxandatge, hauràs de comptar amb aquesta polsera electrònica o cashless que t’identifica com a titular d’una entrada oficial.

Les nostres polseres són nominatives, personals i intransferibles. Pertanyen a la persona que ha adquirit el seu tiquet de dia o el seu abonament.

Com me faig la meua polsera?

  1.  En punts de recollida habilitats: El Festival habilitarà diferents punts de recollida a la ciutat de València uns dies previs al Festival. Allí podràs recollir la teua polsera una vegada validem la teua entrada. D’aquesta manera evitaràs cues el dia del Festival.
  2. En el recinte del Festival: En accedir al recinte amb la teua entrada, el personal de l’organització et facilitarà la polsera una vegada validada la teua entrada.
  3. Per a les entrades Premium enviarem la polsera al teu domicili de forma personalitzada.

 

Terminis d’enviament: pròximament. Només enviaments peninsulars.

Com funciona?

Des del moment que tingues la teua polsera recarregada podràs consumir en les barres, en els llocs de menjar i els punts de venda de marxandatge.

Recorda que la polsera serà l’únic mètode de pagament acceptat.

Per a activar la teua polsera i incorporar saldo, tens tres opcions:

Abans del Festival

  1. Des de la nostra web o app podràs sumar saldo a la teua polsera, beneficiar-te de promocions i evitar cues (només amb targeta). Recorda que podràs utilitzar la teua polsera per a recarregar més saldo en qualsevol moment durant la duració del Festival.

 

Durant el Festival

1. En els tòtems d’auto-recàrrega que trobaràs en cada sector (amb targeta de crèdit).

2. En els punts de recàrrega del recinte (amb efectiu o targeta).

3. En la nostra App, on podràs carregar saldo còmodament des del teu dispositiu mòbil.

Recorda que podràs utilitzar la teua polsera per a recarregar més saldo en qualsevol moment durant la duració del Festival.

 

Després del Festival

Conserva les teues polseres una vegada finalitzat el festival. Habilitarem en la nostra web una opció perquè pugues sol·licitar la devolució del saldo no consumit de la teua polsera.

*Període de devolució i condicions a confirmar abans de l’activació de servei de recàrrega.