OWENN

El cantautor, músic, ballarí i coreògraf Owenn porta a l’avantguarda el seu esperit enigmàtic i el sentit del soul fumat amb el seu senzill de debut Baby Girl. Produïda per Island Records/Atlantis Entertainment, Baby Girl és una pista majestuosa que mostra la veu prístina d’Owenn mentre canta a l’amor per a tota la vida.

El vídeo musical mostra els moviments de ball que li han valgut la fama a un artista conegut molt més en la seua faceta com a coreògraf després de la seua experiència compartint escenaris amb artistes de la talla de Lady Gaga o Alicia Keys. Generant els moviments per al llegendari Run The World de Beyoncé, per a qui va estar també en la seua actuació històrica de Coachella 2018, i acompanyant tant Rihanna en el seu OUD World Tour com a Miley Cyrus en el seu Bangerz World Tour i a Taylor Swift a la seua gira Reputation.

A Diversity València esperem delectar-nos amb la part vocal d’Owenn i convertir-nos en l’escenari internacional que aculla part de la seua carrera inspirada en artistes com Prince, Marvin Gaye, Usher, Fleetwood Mac, David Bowie i els Smiths, entre molts d’altres.